woensdag 23 januari 2013

Irritatiefactortje


#1 Mensen die mij terugmailen met: Ha/Hoi/Beste Evi. Ik heb toch ondertekend met Evie? Als je de moeite al niet neemt om een beetje moeite in je aanhef te stoppen, moet je van mij niet verwachten dat ik jouw mail nog serieus neem.
#2 Dat ik vroeg mijn bed uitkom, en vervolgens een halfuur sta te bevriezen op het station omdat de NS wisselstoringen, sneeuwproblemen en vrouwen issues heeft.
 #3 Dat mensen hun voicemail inspreken met: ‘Hoi, met zus-en-zo’, waarna ik mijn verhaal afsteek en vervolgens blijk te zijn opgenomen. Verspilling van zowel jouw als mijn abonnementsgeld en nog relevanter; een verspilling van mijn tijd. Sneu figuur dat je er bent.
 #4 Mensen op Facebook die die vragen gaan beantwoorden die de sociale netwerksite tegenwoordig stelt (hoe voel je je?, heb je nog wat leuks beleefd?). Je bent niet grappig en niet origineel.
 #5 Twitterfitties. Ik ben zo lang bezig met uitzoeken wat er aan de hand is en het is negen van de tien keer niet zo boeiend.
 #6 Dat ik me niet kan concentreren op dat wat ik eigenlijk moet doen. Dat is nu namelijk mijn verhaal tikken. In plaats daarvan erger ik me. Aan van alles en nog wat.

2 opmerkingen:

 1. 7# Mensen die zo zuur zijn dat ze zich overal aan ergeren. Waar ik me dan aan erger. En die dan ook nog ventileren WAAR ze zich aan ergeren. Dingen waar ik me eigenlijk ook best aan erger.

  You just spread your Erger-liouscessness into the world evi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die mensen zijn zó vervelend. Daar erger ik me ook al aan.

   Verwijderen

Over mij

Mijn foto
Utrecht, Netherlands
"Je kunt hier net zo veel of zo weinig schrijven als je wilt, met een maximum van 1200 tekens." Er staat nu al een fout in de inleiding en daar erger ik me kapot aan. Ik erger me nogal eens, of ik ben het ergens gewoon niet mee eens. Of dingen ontroeren me. Of ik constateer iets. Of ik maak wat grappigs mee. En daar schrijf ik dan over.